Herbology, science and tradition -kruiden 

Herbology, kruidenkennis wetenschap en traditie

Met de School bieden we verschillende mogelijkheden aan om zich te verdiepen in de kruidenkennis. Voor wie zich als professional wilt scholen bieden we een uitgebreide blended learning traject (4 jaar) aan. Deze opleiding is uitgewerkt na meer dan 25 jaar als docent (herboristenopleiding) en tal van buitenlandse opleidingen. Voor de ontwikkeling van deze opleiding is gekeken naar tal van formules aangeboden door buitenlandse toonaangevende instituten. De opleiding voldoet aan internationale eisen. We doen hiervoor een beroep op docenten met jarenlange ervaring. 

Lees meer over Herborist 

Momenteel passen we de opleiding Herbology aan volledig volgens Europese normen... Binnenkort meer nieuws. We mogen ondertussen ook tal van nieuwe docenten verwelkomen die momenteel helpen de opleiding aan te passen. 

Kruidencursus op locatie 

Start and go Kruiden -online

" als echte kruidenvrouwen nog bestaan, dan is Nancy Popieul daar echt wel een schoolvoorbeeld van. Jarenlange ervaring en studie maken van haar een wandelende kruidenencyclopedie met kennis van alle facetten van de fytotherapie in de ruimste zin van het woord." (PV, Keypharm Physalis)