Pages Menu
Categories Menu

Info examens

Met de school voor Westerse Natuurgeneeswijzen bieden we opleidingen van hoge kwaliteit, aan. We werken met ervaren docenten die hun scholing zowel in België als ver buiten de landsgrenzen genoten. 

Met de School voor Westerse natuurgeneeswijzen bieden we opleidingen die in Nederland voldoen aan de accreditatie-voorwaarden.  Bent u lid van een vereniging vraag dan even na of uw opleiding geaccrediteerd is of kan geaccrediteerd worden.  Wij proberen bij de meeste beroepsverenigingen accreditatie te bekomen.  U mag ons steeds contacteren hiervoor.

Bij de opleidingen @home en Blended learning voor professionals worden examens afgenomen.  Ben je geslaagd dan ontvang je vrij snel je behaalde diploma of attest.  Niet geslaagd?  Je ontvangt een bericht met info waarom je niet geslaagd bent.  Daarna raden we aan om contact op te nemen met je begeleidend docent.  Plan samen met je docent een herexamen in.  Volg je de opleiding niet beroepsmatig, dan is examens afleggen niet verplicht!

Bij de school voor westerse natuurgeneeswijzen geen financiële verrassingen tijdens het academiejaar.  In je inschrijvingsgeld zijn je handboek, inlogcode, persoonlijke begeleiding en je examens inbegrepen.

Tijdens de opleiding worden een aantal tussenexamens afgenomen.  Hierdoor stijgen je slaagkansen. 

Bij elke opleiding zit ook een module om je nadien als zelfstandige te vestigen.  Heb je hierbij raad nodig? Ook met deze vragen ben je welkom op het secretariaat. 

secretariaat@swn-natuurgeneeswijzen.com

Info@swn-natuurgeneeswijzen.com