webinars live najaar 2021

Inschrijven voor een webinar is noodzakelijk en doe je via de bijhorende link. in deze reeks bespreken we telkens 1 plant als monografie.  Je maakt kennis met plant zowel botanisch, werkzame bestanddelen maar vooral ook eigenschappen binnen de fytotherapie, aromatherapie, gemmotherapie... 

Plant in de kijker - kruiden - gemmotherapie - phytembryotherapie

Duindoorn, Hippophae rhamnoides 11/10/2021 om 18u30 spreker Nancy Popieul

Duindoorn met zijn mooie oranjebessen is niet alleen een bron van vitamine C.  Hij speelt een waardevolle rol in de fytotherapie maar ook binnen de gemmotherapie -phytembryotherapie. Tijdens dit webinar maak je kennis met de beknopte monografie.

Plant in de kijker - kruiden - gemmotherapie 

Ginkgo Biloba of japanse tempelboom 25/10/2021 om 18u30 spreker Nancy Popieul

De ginkgo biloba, een prachtige en veelzijdige boom. Ontdek deze waardevolle boom die niet alleen geschikt is om het geheugen te bevorderen maar heel breed werkend is naar bijna alle lichaamsfuncties. Tijdens dit webinar maak je kennis met de beknopte monografie.

Plant in de kijker - kruiden - gemmotherapie - phytembryotherapie

Olijfboom, Olea europea 06/12/2021 om 18u30 spreker Nancy Popieul

Uiteraard kennen we allemaal de olijven tijdens de apertief en de olijfolie in de keuken.  Maar wist je dat het bland gebruikt wordt en de knop omwille van tal werkingen naar onze gezondheid?  Maak kennis met deze bijzondere boom. Tijdens dit webinar maak je kennis met de beknopte monografie.