Pages Menu
Categories Menu

Opleidingen @ home

Online studeren, Learning @Home

Tijd is in de huidige wereld een kostbaar goed. Dankzij de moderne technologie kunnen onze studenten zelf kiezen waar en wanneer ze willen studeren.

 • Naast de flexibele zelfstudie vinden er ook groepsactiviteiten plaats waaronder bijeenkomsten in binnen- en buitenland en via social media. Deze meetings zijn de perfecte gelegenheid om de reeds opgedane kennis te delen en te bespreken. 
 • Via het platform dat 24/7 beschikbaar is, krijgt de student onder andere toegang tot realtime lezingen, groepsopdrachten en persoonlijke begeleiding van de docent.
 • De uren zijn volledig naar eigen inzicht in te delen, wel dient de student op regelmatige basis in te loggen en de agenda te raadplegen.
 • De opleidingen hebben meerdere startdata.  Na afsluiting van de inschrijfperiode ontvangen de ingeschreven studenten het studiemateriaal en een persoonlijke ID code die toegang geeft tot het Student@Home platform.
 • Tijdens de opleidingen worden enkele tussentijdse examens afgenomen evenals een examen per module. Bij een positief resultaat worden credits en/of een diploma toegekend. De meeste van deze examens worden online afgenomen.
 • Even pauze? De opleiding kan maximaal één jaar onderbroken worden. Binnen dat jaar kan weer ingestapt worden met behoud van de behaalde scores.
 • Uw opleiding volgens uw noden samenstellen? Dat kan door modules te combineren. vb Module 1 Health Practitioner + gemmotherapie of nutrtionist of….

Key-Skills

Naast het opdoen van kennis stimuleren wij ook de ontwikkeling van enkele belangrijke key-skills. Tijdens de opleiding besteden wij aandacht aan:

 • Zelfstandig opereren

Aangeboden informatie kunnen opvolgen en omzetten naar een concreet plan.

 • Beetje kritisch?

Met een kritische blik kunnen kijken naar de aangeboden informatie.

 • Creatief met een open mind

Nieuwe ideeën met een frisse blik kunnen integreren binnen uw eigen werkgebied.

 • Horen, zien en niet zwijgen.

Heldere communicatie is een must, luister aandachtig, stel de juiste vragen en voorzie de vragende partij op een duidelijke manier van de nodige informatie.

Studeren wanneer het jou past

In groep: Je neemt deel aan groepsdiscussies, activiteiten via het platform die je uitdagen. Je hebt contact met je mededeelnemers en je begeleider. Opleidingen starten telkens 15 mei – 15 september en 15 januari.

Individueel: Je volgt de opleiding volgens je eigen tempo en hebt enkel contact met je begeleider.  Je start wanneer je zelf wenst.  

Inschrijven

Zodra de betaling is ontvangen versturen wij een bewijs van registratie. Uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding in groep, ontvangt u het studiemateriaal en de login voor registratie op Student@Home.

Individuele opleiding.  Je ontvangt binnen de 14 dagen na registratie een login en studiemateriaal. 

Na ontvangst van het studiemateriaal en de login registratie wordt annulatie gezien als onderbreking van de opleiding.