Kruidenstages en bedrijfsbezoeken

Kruidenstages en bedrijfsbezoeken

Samen een cursus volgen is naast leerzaam natuurlijk ook een moment van verbinding, van contacten leggen, vrienden maken,...

U ontvangt ruim van tevoren alle praktische informatie. 

Biologische koffie, thee en frisdrank zijn altijd aanwezig in alle lessen.

Afhankelijk van de gezondheidssituatie en de maatregelen die door de overheid worden genomen, kan beslist worden om een opleiding te verplaatsen naar een nieuwe datum. (zie algemene voorwaarden)
Wij volgen de opgelegde coronamaatregelen.

Als School voor Westerse Natuurgeneeswijzen, Academia Hildegardiensis en gespecialiseerd in opleidingen holistische geneeswijzen vinden we het ook belangrijk om onze visie over gezondheid 'keuze vrij' te houden. Binnen de holistische visie gaat het ook om bewustzijn en respect. Dit wilt concreet zeggen dat wij niet wensen mee te werken aan het uitsluiten van mensen op basis van hun vaccinatie(gezondheids)pas of testprocedure. Ook het testen vooraf sluit mensen uit. Indien deze keuze gesteld wordt door een overheid dan hebben we daar alle begrip voor. Wij maken dan de keuze om de opleiding te verplaatsen naar een andere datum. Wij vinden het heel belangrijk om ieders mening hierover te respecteren maar vragen ook de onze te respecteren. (zie algemene voorwaarden) 

Categorieën