Kruidenstages en bedrijfsbezoeken

Kruidenstages en bedrijfsbezoeken

iN DE KIJKER

Samen een cursus volgen is naast leerzaam natuurlijk ook een moment van verbinding, van contacten leggen, vrienden maken,...

Samen met de school bieden we weer in beperkte mate activiteiten op locatie aan. Uiteraard gaat dit allemaal door volgens de (corona)wetgeving van dit moment. (*indien de overheid ons weer beperkingen oplegt, zal in overleg met de deelnemers naar een passende oplossing worden gezocht.)

U ontvangt ruim van tevoren alle praktische informatie. Met uitzondering van de opleiding in de Abdij 'Holistische Geneeskunde Hildegard van Bingen', hebben we besloten geen overnachtingen aan te bieden. (*) Dit laat elke deelnemer vrij om te zoeken binnen de grenzen van zijn budget en mogelijkheden. In de meeste buitenlandse studieprogramma's wordt een lunch (broodje of picknick) aangeboden.

Biologische koffie, thee en frisdrank zijn altijd aanwezig in alle lessen.

Wij volgen de opgelegde coronamaatregelen.

Als School voor Westerse Natuurgeneeswijzen en gespecialiseerd in opleidingen holistische geneeswijzen vinden we het ook belangrijk om onze visie omtrent 'keuze vrij' te houden. Binnen de holistische visie gaat het ook om bewustzijn en respect. Dit wilt concreet zeggen dat wij niet wensen mee te werken aan het vragen of je al dan niet gevaccineerd bent om te mogen deelnemen aan een opleiding. Indien deze keuze gesteld wordt door een overheid dan hebben we daar alle begrip voor. Wij maken dan de keuze om de opleiding te verplaatsen naar een andere datum. Wij vinden het heel belangrijk om ieders mening hierover te respecteren. Gezien wij steeds werken met kleine groepen wordt deze nieuwe datum gekozen in overleg met de deelnemers. 

Categorieën