Pages Menu
Categories Menu

Opleidingen @outdoor

Deze opleidingen gaan door op verplaatsing of op onze locatie in Ruiselede. Soms worden deze opleidingen door externe organisatoren aangeboden. Inschrijven doe je dan ook via hen.

De holistische geneeskunde volgens Hildegard van Bingen in  november is onder voorbehoud. (covid wetgeving België en Duitsland). Inschrijven kan wel.  We doen al het mogelijke om de opleiding te laten doorgaan  desnoods op een andere datum. 

Gezien de corona-maatregelen ons opgelegd door de overheid is het niet eenvoudig om opleidingen aan te bieden in groep. (1.5 m afstand, etc) Daarom deze nieuwe formule.

Opleidingen à la carte. Kwaliteit gegarandeerd…

  1. Je volgt de theorie via online systeem en komt op afspraak per 2 voor de praktijklessen(duo-formule). Deze kunnen corona-proof doorgaan in onze eigen lesruimte te Ruiselede. Of je hebt zelf een ruimte beschikbaar – docent komt ter plaatse.
  2. Je hebt nood aan specifieke bijscholing – kiest een thema van de website of doet een voorstel. Ofwel stel je zelf een ruimte ter beschikking of je kiest voor de duo-formule op afspraak.
  3. Je bent met een klein groepje collega’s en hebt nood aan een specifieke opleiding. Je zorgt zelf voor een corona-proof-ruimte. Docent komt ter plaatse.