De kruiden van A. Vogel, Opleiding in bedrijf Zwitserland 16-20 mei 2022

DEZE OPLEIDING IS WEGENS DE NOG GELDENDE CORONAMAATREGELEN VERPLAATST NAAR 2022.  Vogel kennen we allemaal van zijn boek de kleine dokter. Sommige onder ons zijn bekend met de Molkosan en de Herbamare...

Tijdens de week van 16 tot 20 mei 2022 krijgen we een unieke blik achter de schermen van deze beroemde kruiden'dokter'. 

Deze opleiding gaat door in Zwitserland (Nederlandse vertaling voorzien) in het bedrijf opgericht door A. Vogel. We bezoeken het bedrijf, de kruidentuinen, de alpenweiden, ... Je leert de kruiden kennen beschreven door A. Vogel. Deze reis is uniek - beperkt aantal deelnemers toegelaten.

€ 450 (gids, opleiding, bezoek, praktijklessen, middagmaal) geen overnachting of transport.

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. In de buurt zijn tal van overnachtingsmogelijkheden. Na inschrijving en betaling ontvang je de volledige reisgids - vanaf najaar 2020 is het volledige programma beschikbaar.

Alfred Vogel (1902 -1996) Dit is een Zwitserse autodidact en kruiden'dokter'. Hij bestudeerde de mens en zijn gezondheid op een zeer praktijkgerichte manier. Hij had een zeer grote interesse in de volksgeneeskunde en dat bracht hem ook naar verschillende werelddelen. Ziekte was volgens hem een aandoening van de volledige mens en daarin is lichaam en geest een geheel. Hij had heel veel aandacht voor voeding en geestelijk evenwicht. Zijn bekendste en waarschijnlijk meest vertaalde werk: 'de kleine dokter'.

*opleiding kan pas doorgaan mits voldoende inschrijvingen - inschrijving is pas geldig na betaling van het cursusgeld. We houden geen rekening met aanmeldingen die niet betaald zijn.  

450,00 €
Please select variants first