De kruiden van A. Vogel, Opleiding in bedrijf Zwitserland 22-26 mei 2023

22-26 mei 2023

Deze opleiding gaat door in de gebouwen van het bedrijf A. Vogel in Roggwill en Teufen Zwitserland. Je krijgt een unieke blik achter de schermen van het bedrijf. Maakt kennis met de geschiedenis van de producten van A. Vogel... De kruidenopleiding gaat door in de kruidentuin en je maakt er kennis met tal van planten. Naast de boeiende opleiding geniet je ook 2 maaltijden volledig volgens de regels van A. Vogel en je gaat naar huis met je iegen bereiding volgens een recept van A. Vogel ( de opleiding gaat door in het Nederlands/Frans - waar nodig is vertaling voorzien) - in de prijs inbegrepen: volledige opleiding - mooie naslagwerk - 4 lunchen - alle bedrijfsbezoeken.  Je regelt zelf je vervoer, overnachting en maaltijden buiten de opleiding. 

Alfred Vogel (1902 -1996) Dit is een Zwitserse autodidact en kruiden'dokter'. Hij bestudeerde de mens en zijn gezondheid op een zeer praktijkgerichte manier. Hij had een zeer grote interesse in de volksgeneeskunde en dat bracht hem ook naar verschillende werelddelen. Ziekte was volgens hem een aandoening van de volledige mens en daarin is lichaam en geest een geheel. Hij had heel veel aandacht voor voeding en geestelijk evenwicht. Zijn bekendste en waarschijnlijk meest vertaalde werk: 'de kleine dokter'.

*opleiding kan pas doorgaan mits voldoende inschrijvingen - inschrijving is pas geldig na betaling van het cursusgeld. We houden geen rekening met aanmeldingen die niet betaald zijn.  

575,00 €