De kruiden van A. Vogel, Opleiding in bedrijf Zwitserland 16-20 mei 2022

Vogel kennen we allemaal van zijn boek de kleine dokter. Sommige onder ons zijn bekend met de Molkosan en de Herbamare...

Tijdens de week van 16 tot 20 mei 2022 krijgen we een unieke blik achter de schermen van deze beroemde kruiden'dokter'. 

Deze opleiding gaat door in Zwitserland (Nederlandse vertaling voorzien) in het bedrijf opgericht door A. Vogel. We bezoeken het bedrijf, de kruidentuinen, de alpenweiden, ... Je leert de kruiden kennen beschreven door A. Vogel. Deze reis is uniek - beperkt aantal deelnemers toegelaten.

De kruidenopleiding wordt in het Nederlands gegeven door Nancy Popieul. De bezoeken met gids zijn voorzien van vertaling in het Nederlands

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen en zeker geschikt als bijscholing Herboristen, Fytotherapeuten of uitbaters/personeel natuurwinkels. Je ontvangt op vrijdag een getuigschrift. 

Programma voorzien van maandag -  donderdag  16 mei 10u tot 16u30 - Op vrijdag ronden we af rond 12u. (we eten nog samen).  

€ 450 (gids, opleiding, bezoek, praktijklessen, middagmaal, koffie en thee) geen overnachting of transport.

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. In de buurt zijn tal van overnachtingsmogelijkheden. Je ontvangt ruimschoots op tijd de volledige reisgids via mail.  Er is een moois syllabus als naslagwerk voorzien.

Gezien we nog steeds in onzekere tijden leven worden de coronamaatregelen voor het reizen naar Zwitserland nauwlettend gevolgd door de School in samenspraak met het bedrijf. Mocht het ingewikkeld zijn/worden om te reizen dan wordt met alle deelnemers overlegd.  Uitzonderlijk is ook de mogelijkheid om je naam op te geven als je echt graag zou mee gaan.  Ik reserveer dan een plaatsje voor je.  Mochten de reisvoorwaarden gunstig zijn dan hoop ik uiteraard dat je van je woord bent. (info@swn-natuurgeneeswijzen.com)

Alfred Vogel (1902 -1996) Dit is een Zwitserse autodidact en kruiden'dokter'. Hij bestudeerde de mens en zijn gezondheid op een zeer praktijkgerichte manier. Hij had een zeer grote interesse in de volksgeneeskunde en dat bracht hem ook naar verschillende werelddelen. Ziekte was volgens hem een aandoening van de volledige mens en daarin is lichaam en geest een geheel. Hij had heel veel aandacht voor voeding en geestelijk evenwicht. Zijn bekendste en waarschijnlijk meest vertaalde werk: 'de kleine dokter'.

*opleiding kan pas doorgaan mits voldoende inschrijvingen - inschrijving is pas geldig na betaling van het cursusgeld. We houden geen rekening met aanmeldingen die niet betaald zijn.  

450,00 €
Please select variants first