persoonlijke begeleiding online intake 1° sessie

Wil je graag begeleiding voor je gezondheid, extra adviezen rond gezond voeding,... Ik help je graag verder. Ik sta klaar voor jong en oud, mens en dier,... Je kunt bij mij terecht voor een goed gesprek en inzichten in je gezondheid, advies rond gezonde voeding voor jou persoonlijk (of je gezin), ondersteuning via natuurlijke remedies zoals kruiden, gemmotherapie, bachbloemen, aromatherapie, spagyriek, orthomoleculaire voeding. Voorlopig kan dit enkel online. Hoe doe je dat? Je gaat naar Is het je eerste sessie ? Dan ontvang je ook een document om in te vullen. Neem daar rustig je tijd voor. Wij werken graag transparant en complementair. Het is dus zeer belangrijk om de therapeut op de hoogte te stellen van medicatie en reguliere behandeling.
Wij staan klaar voor jong en oud, mens en dier... burnout, gewrichtsklachten, stress, menopauze, slapeloosheid, ... Wij vervangen niet de diensten van een arts!
1° sessie: +/- 2 uur €85

Na ontvangst van je aanvraag via deze link neem ik zelf contact op via mail.  We maken een afspraak en je ontvangt ook een document om zo volledig mogelijk in te vullen.  Je stuurt dit via mail terug voor aanvang van de sessie.  

Volgende sessies gebeuren in onderling overleg. 

2 en 3de sessie:+/- 1u15 €75korte opvolgsessies: 45 minuten €50individuele bachbloemen: €11 per flesje (sessie zie hierboven flesje wordt opgestuurd, verzendkosten inbegrepen) Let op: Wenst u een gemaakte afspraak te annuleren? Dan vraag ik u om dit tenminste 2 dagen voor de afspraak te doen. Zo niet zie ik mij helaas genoodzaakt om de afspraak te factureren.

85,00 €