Persoonlijke begeleiding en à la carte opleidingen

Praktijk voor individuele begeleiding

Wil je graag begeleiding voor je gezondheid, extra adviezen rond gezond voeding,... Ik help je graag verder. Ik sta klaar voor jong en oud, mens en dier,... Je kunt bij mij terecht voor een goed gesprek en inzichten in je gezondheid, advies rond gezonde voeding voor jou persoonlijk (of je gezin), ondersteuning via natuurlijke remedies zoals kruiden, gemmotherapie, bachbloemen, aromatherapie, spagyriek, orthomoleculaire voeding. Voorlopig kan dit enkel online. Hoe doe je dat? Je gaat naar Is het je eerste sessie ? Dan ontvang je ook een document om in te vullen. Neem daar rustig je tijd voor. Wij werken graag transparant en complementair. Het is dus zeer belangrijk om de therapeut op de hoogte te stellen van medicatie en reguliere behandeling.
Wij staan klaar voor jong en oud, mens en dier... burnout, gewrichtsklachten, stress, menopauze, slapeloosheid, ... Wij vervangen niet de diensten van een arts!  

Categorieën

Opleidingen à la carte

Misschien vind je in ons opleidingsaanbod niet wat je zoekt. Wil je graag voor je bedrijf of als collega's een opleiding op jullie maat? Dit kan voor jou alleen maar ook voor kleine groepjes. Dan is deze à la carte mogelijkheid misschien iets voor jullie. Ik maak op jullie vraag een opleiding op maat. UIteraard is het mogelijk om deze online te reserveren.  Maar dit kan bv bij jullie in de buurt, op het bedrijf, in een praktijkruimte,... of jullie komen naar mij toe. De opleiding is dan zeer persoonlijk en gericht. Prijs offerte wordt op maat gemaakt. 

(we volgen de maatregelen door de overheid opgelegd inzake covid-19) 

 Interesse neem dan zeker contact op info@snw-natuurgeneeswijzen.com