Pages Menu
Categories Menu

Waarom kiezen voor de School voor Westerse Natuurgeneeswijzen?

Er zijn verschillende trajecten mogelijk binnen ons instituut. Het aanbod bestaat uit opleidingen en lezingen op locatie, professionele opleidingen (45-180 uur studie) en lesprogramma’s op maat voor bedrijven.

Learning@Outdoors
Opleidingen en lezingen op locatie voor groepen. Deze formule is zeer geschikt om op een ontspannen manier in groepsverband kennis op te doen. Er bestaat een vast aanbod aan interessante thema’s op bijzondere locaties in binnen- en buitenland. Dit traject is open voor individuele deelnemers maar ook uitermate interessant voor bedrijven en organisaties.

Wens je bijscholing in kleine groep met collega’s? Organiseer dan bij jou in de praktijk een bijscholingssalon. Dit is een opleiding op maat. Contacteer ons voor meer informatie en prijzen.

Learning@Work 
Deze formule biedt maatwerk voor bedrijven. In onderling overleg wordt een specifiek leerplatform samengesteld waarin onze kennis bijvoorbeeld wordt toegepast op een product of dienst van het bedrijf in kwestie. Het bedrijf krijgt een eigen online studieplatform. Via een aangepast abonnement krijgen werknemers toegang tot dit platform met online begeleiding.

Learning@Home 
Professionele opleidingen via een online platform dat studenten toelaat zelf hun uren te bepalen.als echte kruidenvrouwen nog bestaan, dan is Nancy Popieul daar echt wel een schoolvoorbeeld van. Jarenlange ervaring en studie maken van haar een wandelende kruidenencyclopedie met kennis van alle facetten
van de fytotherapie in de ruimste zin van het woord.”

P.V Keypharm, Oostkamp