Aktiviteiten in groep (live)

Ontdek alvast onze activiteiten voor 2023.  De meeste aktiviteiten gaan door in openlucht in een tuin.  (Bij regenweer is een goed verluchte ruimte voorzien). De meeste activiteiten zijn met beperkt aantal deelnemers. Belangrijk is om snel in te schrijven. 

Categorieën

(*) Afhankelijk van de gezondheidssituatie en de maatregelen die door de overheid worden genomen, kan beslist worden om een opleiding te verplaatsen naar een nieuwe datum. (zie algemene voorwaarden)

Wij volgen de opgelegde coronamaatregelen.

Als School voor Westerse Natuurgeneeswijzen gespecialiseerd in opleidingen holistische geneeswijzen vinden we het ook belangrijk om onze visie over gezondheid 'keuze vrij' te houden. Binnen de holistische visie gaat het ook om bewustzijn en respect. Dit wilt concreet zeggen dat wij niet wensen mee te werken aan het uitsluiten van mensen op basis van hun vaccinatie(gezondheids)pas of testprocedure. Ook het testen vooraf sluit mensen uit. Indien deze keuze gesteld wordt door een overheid dan hebben we daar alle begrip voor. Wij maken dan de keuze om de opleiding te verplaatsen naar een andere datum. Wij vinden het heel belangrijk om ieders mening hierover te respecteren maar vragen ook de onze te respecteren. (zie algemene voorwaarden) Een nieuwe datum wordt vastgelegd in overleg met de reeds ingeschreven deelnemers.