Holistisch leven

Holistische geneeswijzen

Leven in eenheid, ... je bent altijd al Heel,.... 

Stel dat je gaat leven vanuit het grote weten dat alles altijd al juist is, dat je altijd al bent waar je moet zijn, dat elke stap die je in je leven zette altijd al de juiste was,... stel ... hoe zou dat zijn? 

Van creatie naar evolutie...

Tijdens de aangeboden opleidingen ontdek je meer en meer over de wetmatigheden van het leven in eenheid.

Een eerste aanboden opleiding is de blended learning van pre-conceptie tot volwassenheid. 

Binnen de holistische beleving is de voorbereiding naar de conceptie en de conceptie een sacraal moment ' A touch of Gods hand'. Hoe een ouderpaar de zwangerschap en de bevalling, de zorg voor de baby op zich neemt speelt een belangrijke rol in het volwassen worden alsook het zowel lichamelijke als geestelijke welzijn van het kindje.... Tijdens deze opleiding doorwandelen we elke fase vanaf de pre-conceptie tot zoon of dochterlief de leeftijd van ongeveer 21 jaar bereikt... Elke fase van het leven bekijken we zowel fysiek als, geestelijk en spiritueel.... We starten het verhaal in de oudheid Pythagoras, Hippocrates, Hildegard van Bingen, Steiner,.... Daarnaast ook de psychogenalogie, epigenetica,... De opleiding is een blended learning. De theorie wordt aangeboden onder de vorm van een mooi cursusboek en een gedeelte via het online platform. Het praktijkweekend gaat door in een kleine groep.

Een eerste blended learning gaat door op 31/07 en 01/08 2021 in de omgeving Hoei


Vanaf 2022 zal mogelijks terug de opleiding Holistiche geneeskunde volgens Hildegard van Bingen kunnen aangeboden worden