Getuigenissen

Ik leerde Nancy kennen tijdens mijn opleiding als herborist. Gebeten door het "kruiden-virus" volgde ik daarna meerdere opleidingen bij Nancy thuis. Het aanbod dat ze biedt is heel compleet.

Nancy is iemand met een enorme kennis en grote ervaring. Het is vanuit die ervaring dat ze op een heel aangename manier, boeiend en vertellend lesgeeft.

Zowel de "live" lessen als de online cursussen bieden volgens mij voor ieder wat wils.

Ik blijf me vervolmaken als cursiste aan haar School voor Westerse Natuurgeneeswijzen. Ik kan er niet genoeg van krijgen 

Een TOP lesgeefster van grote waarde !!!

C.M.

Alle webinars, gewoonweg alles wat ik al gevolgd heb via Nancy, is voor mij 'TOP'. Ik ben 'verslaafd' aan de lessen over de gemmotherapie.

Nancy heeft altijd een volwaardig antwoord op mijn vragen, haar kennis puilt uit en ze is van zoveel op de hoogte dat die webinars mij aantrekken als een magneet.

Het laat me niet los en ik voel me er echt heel gelukkig en verrijkend mee dat Nancy op mijn pad is gekomen en ik zoveel kan bijleren.

Ik zie altijd uit naar de nieuwe thema's.

Dikke dank

cg

" als echte kruidenvrouwen nog bestaan, dan is Nancy Popieul daar echt wel een schoolvoorbeeld van.

Jarenlange ervaring en studie maken van haar een wandelende kruidenencyclopedie met kennis van alle facetten

van de fytotherapie in de ruimste zin van het woord." (PV, Keypharm Physalis)

Wij kennen Nancy als een gedreven lesgeefster van onze workshops.

Stipt, betrouwbaar en met aandacht voor alle deelnemers

Altijd bereikbaar en bereid om mee te denken, mee te ontwikkelen in een goeie sfeer van verstandhouding - CGA Colruyt Group Academy

Perfect tot in de details. De goodiebags zijn steeds leuk en verrassend. De thee en koekjes lekker. De cursus op stevig papier en in kleur. Altijd heel tevreden geweest. Maar ook super tevreden hoe jij les geeft! Boeiend. Mijn review zou 5 sterren zijn of 5/5 of A+. Dank je SDS
In de abdij van Maredret (vlak bij Maredsous), een week lang samen kruidenleer, tuin onderhoud, wandelen in de voetsporen van o.a. Hildegard van Bingen, en zoveel meer gedaan. Een unieke ervaring in een super omgeving, met dank aan Nancy Popieul, onze leidraad. je bent een bijzonder mooi mens Nancy, met zo veel kennis, fantastisch, dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen in deze setting. E.J.
cursus 'In de voetsporen van Hildegard von Bingen' en 'Kruidenstage'. Allebei onder de zeer professionele en bezielende begeleiding van Nancy Popieul!!! M.B