Bachbloemen voor mens en dier

Over de gehele wereld worden bloesemremedies gebruikt dankzij de inspanning en opoffering van Dokter Edward Bach. Hij startte zijn carrière als chirurg in het academisch ziekenhuis in Londen, daarnaast had hij ook een succesvolle eigen praktijk. Maar zijn onvrede om enkel de ziekte te genezen en daarbij niet naar de mens te kijken leidde tot zijn zoektocht naar zuivere remedies waarmee het door emotionele disbalans geblokkeerde geneeskrachtige potentieel weer tot volle bloei kwam.

De bereiding van de bloesemremedies vereist zuiverheid en de vier elementen waardoor de essentie van de plant kan overgaan in het bronwater. De energie die de bloesems, die op het hoogtepunt van de bloei worden geplukt met respect voor de plant en zijn groei, aan het water doorgeven werkt sterk op het emotionele aspect van mens en dier.

'Het grootste geschenk dat u anderen kunt geven, is zelf gelukkig en hoopvol zijn; dan trekt u hen omhoog uit hun moedeloosheid.'

'Er bestaat geen ware genezing tenzij er verandering komt in uitzicht, gemoedsrust en innerlijk geluk'

Citaten uit de medische ontdekkingen van Dr. Edward Bach (Weeks, 1981)

We bieden de opleiding tot Bachbloesemtherapeut aan via een online opleiding of blended. Van zodra de overheid ons terug toelaat om groepsactiviteiten te organiseren kun je ook deelnemen aan praktijklessen. 

gratis webinar introductie bachbloemen https://school-voor.webinargeek.com/introductie-bachbloemen-2