Creatieve opleidingen

Creatieve opleidingen

Terug naar Jezelf

Naast het werken met planten, essentiële olie, gemmotherapie etc is het ook belangrijk om goed in je vel te zitten. Een creatieve coaching sluit nauw aan bij het programma aan therapievormen. Kitty van Gils is naast mesologe en gemmotherapeute ook creative coach. Zij neemt je graag mee in een ont-dekkingsreis naar je eigen Zelf.

Kitty: In de maalstroom van het leven gaan we vaak voorbij aan ons werkelijke Zelf… Wie ben je eigenlijk? Wanneer neem jij écht de tijd en de focus voor jezelf? Maak je contact met je binnenste, je pure zijn… je unieke IK en luister je daar naar? Jouw gevoel, intuïtie, creativiteit, stilte en het naar binnen keren geven je antwoord op mogelijke vragen die je hebt. Juist deze andere dan rationele bronnen raken je en vertellen je zeer waardevolle waarachtige inzichten over je zelf waar je verder mee kunt Ik leer je deze bronnen aanboren. Door diverse oefeningen, op dynamische wijze aan te bieden, nodig ik je uit tot creativiteit, meditatie en beweging. In dit weekend zul je een onverwachte diepte in gaan, terug naar je zelf en op bijzondere wijze leerervaring opdoen. Zelfkennis die met je mee zal groeien en waar je in je dagelijkse leven weer op voort kunt borduren, waar je blijvend iets aan zult hebben.
Zoals een deelnemer aangaf: "Doordat ik tijdens de Ont-dekkingsreis alles zo doorleefde en doorvoelde zijn de verschillende thema's geen losse onderdelen meer van mij, maar vormen ze één geheel, zijn ze écht van mij geworden en dat voelt rijk, veilig en zeker"