Ont-dekkingsreis terug naar jezelf, creatieve coaching stage

van 18-20 oktober

vrijdag 18- zondag 20 oktober 2024 aanvang vrijdag 15u -einde zondag 15u 

Terug naar Jezelf

In de abdij van Maredret (Wallonië, België) verzorg ik een Ont-dekkingsreis tijdens een weekend. Op vrijdagmiddag (15u) kom je aan en op zondag (15u) zal de reis eindigen.

Tijdens deze Ont-dekkingsreis neem ik je mee in jouw eigen binnenwereld. De buitenwereld, de drukte van ons dagelijks bestaan laten we even los. De abdij is hiervoor de ideale omgeving: het kloosterritme ontzorgt je en geeft je de volledige ruimte voor jou en je proces.

In de maalstroom van het leven gaan we vaak voorbij aan ons werkelijke Zelf…

Wie ben je eigenlijk?

Wanneer neem jij écht de tijd en de focus voor jezelf? Maak je contact met je binnenste, je pure zijn… je unieke IK en luister je daar naar?

Jouw gevoel, intuïtie, creativiteit, stilte en het naar binnen keren geven je antwoord op mogelijke vragen die je hebt

Juist deze andere dan rationele bronnen raken je en vertellen je zeer waardevolle waarachtige inzichten over je zelf waar je verder mee kunt

Ik leer je deze bronnen aanboren. Door diverse oefeningen, op dynamische wijze aan te bieden, nodig ik je uit tot creativiteit, meditatie en beweging.

In dit weekend zul je een onverwachte diepte in gaan, terug naar je zelf en op bijzondere wijze leerervaring opdoen.
Zelfkennis die met je mee zal groeien en waar je in je dagelijkse leven weer op voort kunt borduren, waar je blijvend iets aan zult hebben.

Zoals een deelnemer aangaf: "Doordat ik tijdens de Ont-dekkingsreis alles zo doorleefde en doorvoelde zijn de verschillende thema's geen losse onderdelen meer van mij, maar vormen ze één geheel, zijn ze écht van mij geworden en dat voelt rijk, veilig en zeker"

inbegrepen in de prijs: 2 overnachtingen, maaltijden van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. gebruikte materialen, biologische koffie en thee alsook versnaperingen tijdens de pauze. (wie graag vegetarisch eet of glutenvrij, lactosevrij mag dit melden bij inschrijving) (middagmaal is driegangen menu) inclusief 21% btw

kamers zijn eenvoudige eenpersoonskamers (sanitair op de gang) je voorziet zelf lakens en kussensloop alsook handdoeken (dekens zijn aanwezig) (op aanvraag zijn ook 2-persoonskamers beschikbaar) 

Indien je graag komt met partner en of kinderen  die niet deelnemen aan het programma kan dit bij aanvraag via mail geregeld worden nancy.popieul@gmail.com 


495,00 €
exclusief verzendkosten excl. BTW 409,09 €